Hastigt och lustigt

Hastigt och lustigt hamnade jag här. Efter en natt ensam på Kastrup och lite för lite sömn lyfte planet mot teneriffa! Så härligt att vara här och det har varit en underbar dag med sol och god mat :)


Kommentarer
Postat av: Elin

Åh jag skulle inte ha något emot att åka till Teneriffa! :D Är det fint där? Min mamma vill nämligen gärna åka dit typ nästa vinter.

Hur går det med studierna? Det verkar som om du inte trivs så bra? :( Varför inte?

Min skola känns också väldigt tung just nu, hur mycket plugg så helst. Det tar aldrig slut!! Men efter den kommande veckan så har nog denna storm passerat, sen tror (och hoppas) jag att vi inte får så stora arbeten fram till efter påsklovet. Dock är det bara 83 dagar kvar till studenten.... aaaagh skräckblandad förtjusning. Så mycket ångest men så mycket längtan haha!! :D

Min pojkvän var ju i Kanada i höst men har varit i Schweiz hela våren och kommer hem i början av Juni så precis innan min student :) Så jobbigt att han är borta men han kommer hem en helg början i April. Så det gör det lite lättare.

Jaa jag ska ta ett år ledigt och typ jobba (kanske som air pair haha hur det nu stavas) och förhoppningsvis resa någonstans. Längtar så mycket efter skolan och är sååå sjuuukt skoltrött xD är bara så done med hela grejen. Haha samtidigt vill man inte sluta och tappa kontakten med folk och förlora tryggheten.....

Har du några planer över påsk? Ni får inte lov över påsken eller hur?


Kraam Elin

2014-03-14 @ 18:41:14
URL: http://hallonflickan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: