L.Y.C.K.L.I.G!

Jag blåste inte iväg i söndags, jag sitter här i skolan och ska snart ha lite religion. Alla har redan skrivit det så jag behöver inte också skriva det, men det bkåste faktiskt mycket. Punkt!
.
Igår var det exakt en månad tills vi sitter på ett plan mot Amsterdam-Bangkok-Phuket! AWESOME! Känner att jag snart kommer bli lite nervös, vill packa min väska redan nu även om det är ett tag till. Jag vill rota igenom garderoben och välja vad som ska få följa med och jag vill att det ska bli den dagen. Jag har väntat snart 1 år på den känns det som :)
.
L.y.c.k.l.i.g med ett stort utropstecken!
.
Tumblr_lojp70nvvn1qd4q01o1_400_large

Äntligen fredag

Fredag! Äntligen, har varit trött hela dagen men nu sitter jag äntligen på bussen hem :) nu ska jag hem och baka till julmarknaden imorgon. Men Hanna har blivit sjuk så jag hoppas hon blir bättre tills imon, inte kul att stå där själv.

Veckan har varit ganska händelserik med studiemässa i Malmö, bakande och pysslande. Igår tände vi det första tomteblosset :) kändes lite juligt!

Breaking Dawn, like a fairytale

Hejsan svejsan :)
Hoppas ni alla har haft en trevlig helg! Min helg har varit super, i fredags sydde jag förkläden (superkul) nej, men sen var det dags för Breaking Dawn! Jag tyckte om den, den var fin, känslosam och precis som boken. Bill Condon har gjort ett bra jobb och jag tror många av fansen är nöjda med resultatet, på minussidan står väll då att det är ett år innan vi får se nästa. Måste bara säga att man känner sig så där som man svävade på moln och önskade att man själv hade en fin kille, iaf första halvan av filmen.
.
Igår sydde jag ännu mer förkläden, det ska vara till projektarbetet och julmarknaden nästa helg. På kvällen var det dags med lite mys och famljens vänner kom på middag. Vi "barn" eller ungdomar spelade wii, skrattade och åt en massa godis.
.
Tänkte idag, back to reality... Men kollade i kalendern och det kändes konstigt det var ganska tomt i den? Måste nästan ha glömt att skriva ner några läxor för så här tomt ska det väll inte vara? Blir väll att jobba med projektarbetet då, det är ju faktiskt inte så länge kvar nu :) pirrigt! Projekt Tsunami.
.

Amanhecer-filme22033_large

Tumblr_luvmqyylmq1qef0exo1_500_large