Effektivt

Nu är det verkligen höst, träden skiftar i så fina färger och luften är frisk, denna delen tycker jag om men snart blir det alldeles för grått och kallt. 
.
Känner mig duktig idag för jag har läst en massa och bland annat läst ut en bok och en stor pdf, bakat bröd, gjort egen pasta, varit ute och gått och läst läxor med lillasyster. Effektivt, det känns bra! 
.


I just need a little bit of faith

Det är en bergochdalbana, det går upp och ner hela tiden. Detta är något av det svåraste jag har gjort i mitt liv och det tär på mig. Ena dagen känner jag mig fylld av entusiasm och en iver att lära mig och förstå, andra dagen känner jag mig bara hjälplös och förstår ingenting...
.
Varför ska det vara så svårt? 
Jag intalar mig själv att jag måste klara det och att inte ge upp, jag vill nå mitt mål och jobba med det jag drömmer om. Jag vill se vår fantastiska värld och hjälpa andra, men varför ska det då vara så svårt?
.


Frost

Nu börjar hösten på riktigt, när jag vaknade var det frost ute och det är väll ett riktigt hösttecken. Mycket vackert men snart kommer jag längta efter sommaren och värmen. Kommer drömma om att åka utomlands men det kommer inte att gå för nu väntar studierna. Idag har x antal hundra sidor att läsa så det är väll bara att börja ;)
.