Nollning

Första dagen är avklarad och jag överlevde! Det är ju aldrig så farligt som man tror att det är och vi är en klass på ca 40 elever med två olika inriktningar så sen blir vi ca 20st. Det känns lite lagom. Efter att ha haft introduktionsmöte i två timmar tog nollningen fart och vi blev indelade i lag. Jag är med i det fantastiska Sagolaget och vi vann flest tävligar och våra kickers är Ronja, Robin Hood och Karlsson på taket, kan det bli bättre eller? Haha imorgon väntar med information och nollning, spännande!
.
 
 

Virvelvind

Jaha nu är jag tillbaka på det vanliga stället igen, sängen och jag ska sova eller borde i alla fall sova. Men varför är det så att det är då man tänker som bäst eller tankarna känns som allra bäst?
.
Just nu vet jag inte riktigt vad jag känner och tänker, tankarna är mest som färgglada små virvelvindar som snurrar förbi. I magen flyger små fjärilar och jag är både lite spänd och något nervös inför morgondagen. Vill helst förflytta mig ett år tillbaka då jag stod inför en fantastisk resa, det kändes tryggt.
.
Jag minns så tydligt känslan dagen innan jag skulle börja på gymnasiet. Vilka är dom, kommer jag o trivas, känner jag någon? Klumpen i magen när man blev uppropad och sedan klumpen som försvann när man insåg att de inte var så farligt ändå. Det är inte på samma sätt nu, mellan spänningen och den lilla nervositeten finns också en förväntan och en längtan efter något nytt och roligt.

MacBook Pro

Nu så är den här! Min MacBook Pro med retina skärm, den är fin. (Om nu en dator kan va fin?)  Känns som ett mycket bra val, jag vet att det kommer en ny snart men det kunde jag inte gå och vänta på eftersom jag behöver den till första kursen som börjar i nästa vecka. Nu har jag lite och lära mig eftersom jag är mest van vid PC, men än så länge känns det super!
.