what i like to do

God morgon eller det är inte morgon längre, men jag har inte orkat förflytta mig ut i solen ännu :p Men snart så! Tänte att jag skulle göra ett litet specialinlägg idag till Johanna :)  Hon tyckte att jag alltid var i full gång och hade saker att göra och det stämmer för det mesta. Här kommer en liten lista över saker som jag brukar göra.
.
Regniga dagar tycker jag om att mysa med en bra film, jag älskar också att gå på bio med mina vänner.
Läs en bra bok, kan göras både inne och ute. Just nu läser jag När livet stannar, Cathching Fire.
Jag tycker om att pyssla och då gör jag smycken (armband & berlocker), kort, scrapbooking.
Träffa kompisar, cyklar och badar och ha filmkvällar eller grillkvällar.
Städa och rensa garederoben och lådor, ni anar inte vilka roliga saker man kan hitta när man städar lådor och garderober.
Det är kul att fota, djur, natur mm.
Jag lägger ganska mycket tid på att spela piano, eller bara lyssna och slappa med go musik.
.
Ja det är lite vad jag brukar hitta på, nu ska jag ut i solen och sy saker till projektarbetet :)
.
Tumblr_l7rmo9nh2k1qb4kp6o1_500_large_large_large

ikea today

Hoppas ni alla hade en superduper bra midsommar! Min var jättefin med lite sol, sill och potatis och en massa annat gott :) Jag har också hunnit med två kalas efter det, träffat kusinerna och haft det mysigt. Tänk va sommarlov är bra så man hinner träffa en massa trevliga människor.
.
Idag blir det Ikea och förhoppningsvis orkar jag med att städa rummet lite för det är inte så fint just nu :P Men varför vara inne och städa när man kan vara ute och njuta?
.

Rengöras, jag, min, rum, rent, funny-112b7ba371030ef636e689fc0debf060_h_large

iphone 5?

Hejsan svejsan :)
Idag har jag plockat jordgubbar, varit hos frissan, fixat blommor tills imon och inhandlat en kjol. Tänkt att det redan är midsommar, tiden går så fort. Fick reda på idag att min mobil laddare är upphittad i Prag och att jag kommer få tillbaka den :P
.
Skönt att få tillbaka laddaren, ville ju inte köpa ny nu när jag hade tänkt att buta mobil i höst. Funderar på den nya iphone 5 som ska komma ut, enligt Bloomberg ska den komma i september. Ser fram emot det, ska bli spännande, måste ju bara tillägga att jag blev lite avundsjuk på pappa eftersom han fick en iphone 4 idag.
.
En bild som inte har med inlägget att göra, här äter vi italiensk glass i Prag :)