en liten kusin

hejsan svejsan (:

Hemma efter en jobbig dag i skolan men det har också varit fylld av skratt. Tänk att man har vänner som kan få en att skratta så mycket så tårarna bara sprutar, det är härligt! Men det kan vara jobbigt om det händer på en svenska lektion där man igentligen ska vara tyst! :p Sen hade vi livräddning och det var jobbigt, efter skolan bar det av till biblioteket för att låna Illustrerad Vetenskap så nu ska jag bli smart :) haha nej, behöver det till historie lektionen.

Dagens bästa händelse måste nog ändå vara att jag har fått en liten kusin idag.
Dagens sämsta är att jag måste göra läxa nu.
/Sophie


orginalbilden

Helena Mattsson för snygg för Hollywood

God morgon :)

Idag var det inte kul att gå upp men man måste så nu är jag uppe och jag ska äta frukost. Det såg ut som det var frost ute när jag steg upp idag, men kan det ha varit det? Det är ju bara den 31 augusti :o

Jag läste runt lite på nätet och hittade en sak som jag blev lite förvånad över. En svensk skådespelerska som heter Helena Mattsson sägs vara för snygg för att få sina drömroller i Hollywood. Till den svenska tidningen Amelia säger hon att hennes utseende har både för och nackdelar men att hon har förlorat endel stora roller eftersom hon hade utgjort ett för stort hot mot en känd huvudrollsinnehavaren.
Tänk att man kan vara för snygg! Hoppas att hon får några bra roller för jag tycker lite synd om henne :(
/Sophie

Emmy Awards 2010

Hejsan svejsan i blåbärsskogen!

Då var skolmåndagen i denna veckan över men tyvärr fick en liten del av skolan följa med mig hem. Läxor är tydligen inget man kan smita undan från :p Så Matte, engelska och samhällskunskap ligger och väntar på skrivbordet och jag ska snart ta tag i det!

Igår hölls den 62andra Emmy Awards i Nokian Theater i Los Angeles, man kan kalla det tv-showernas motsvarigheten till filmernas Oscarsgala. Kändisarna var uppklädda och visade upp många fina klänningar, vill ni se klänningarna klicka här!

Några som jag tyckte var fina var:
*Längstupp till vänster: Maria Menounos som bar en blåsa från Ralph & Russo med bar rygg.
*Längst upp till höger: Lea Michele i en Oscar de la Renta klänning.
*Nere till vänster: January Jones Atelier bar en blå klänning från Versace Spring 2010.
*Och sist men inte minst: Dianna Agron i en Carolina Herrera.
Fantastiska klänningar, tänk att få ha sånna på sig :)
/Sophie