Sista onsdagen någonsin

Börjar smått få ångest igen, vad tog tiden vägen? (alltid detta med tiden) ett tag var jag riktigt taggad för studenten men nu känns det så sorgligt. Så många fina vänner jag har fått och som jag verkligen kommit nära, vi kommer göra fen sista tiden tillsammans amazing men oj vad jag kommer sakna våra roliga upptåg och raster, utan er hade skolan varit grå.
.
Många höll studenttal på svenskan idag som sista uppgift och oj vad tårarna sprutade, hur ska detta gå på studenten? Kommer inte ha tårar kvar :odet var också den sista onsdagen som vi hade kvar på gymnasiet, lite snyft på det.
.

en resa genom södra thailand

Lite till på att göra listan kan bockas av, härligt! Det är sista slutspurten nu och tänk va tiden har gått snabbt, jag vet att jag brukar skriva det men det är sant :p Insåg det idag när det stod 13 dagar kvar till studenten!
.
Idag gjorde jag i alla fall klart reseguiden till projektarbetet, resultatet blev bra och snart är det redovisning :) 72 sidor lång och det är bara små saker att fixa och sen är det helt klart, så skönt.
.

Lilla mamma

Då var det resan söndag kväll och det har hänt ganska mycket i helgen. På fredagen åkte vi ut med skolan för att vandra och sedan tältade, fiskade och myste vi vid elden. Efter några få timmars sömn vaknade jag halv sex på lördagen och sedan var det en lång paddlingstur och vi fick bära kanoter en kilometer :(
.
Jag var helt slut när jag kom hem men jag lyckades hålla mig vaken genom hela Eurovision och återigen grattis loreen!! Har ont i hela kroppen efter helgens natur och friluftsliv men drog ut lilla mamma på en vandringstur till Vakömyr. Riktigt fint, kommer lite bilder och nu väntar min underbara säng på mig :)
.