Världens bästa mamma

Idag var jag ledig och det var morsdag, steg upp ganska tidigt för att ge mamma frukost på sängen. Sen fick hon en skål och Maria Montazamis nya bok, tycker själv att det är så fina bilder i den :)
.
Vid lunch begav vi oss mot gammelfarmor och där var också mormor, en liten söndagsmiddag och tårta blev det. När vi kom hem gick vi en promenad i regnet, finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.
.
Jag älskar min mamma, hon är den bästa som finns och en av mina bästa vänner. Så mycket kärlek
.

Sihanoukville

Del 20
Första dagen efter att ha ätit frukost bytte vi ställe att bo på och det var bra. Det blev Coolabah och det var supermysigt och fräscht! Tobias i Phnom Penh hade tipsat om det eftersom han kände han som har Coolabah. Vi hade till och med en liten fin pool och när vi hade flyttat alla sakerna gick vi ner till stranden. Det var jättemånga barn som sålde armband, nyckelringar och endel gick runt och gjorde manikyr och massage. Det var lite jobbigt, för man kan inte köpa av alla och endel var otrevliga när man inte köpte så vi beslutade oss för att inte köpa av någon.
.
Efter att ha ätit lunch började det att regna och inte lite heller, det regnade konstant i nästan 17 timmar. Tur att man kan skype med familjen :) Men efter regn kommer solsken och efter det blev vädret bara bättre och bättre med några få regnskurar, det var ju trots allt regnperiod så lite får man ju stå ut med.
.
 

Hemmagjord mjukglass

Hemma efter en riktigt lång dag på jobbet, ibland är det så skönt att komma hem och idag var det verkligen det. Är så trött i huvudet så nu ska det bli skönt och få slappa lite och mysa framför tvn. Ska upp klockan sex imon och efter jobbet kommer några trevliga filurer hit och så ska vi se om vi kan grilla lite :)
.
I helgen köpte jag hem Arlas nya Mjukglass. Det är så att man kan göra mjukglass hemma, vilken tur för mig som älskar mjukglass! Det var inte alls svårt, det ska vispas 2 minuter och sen in i frysen och sen vispas igen. Så till alla er som älskar mjuglass testa den ;)
.