god jul lite sådär i efterskott :)

God jul lite sådär i efterskott :) Hoppas ni alla hade en fin dag igår och att ni fick god mat och många paketer! Jag fick mycket fina och bra saker, ett stort minneskort till resan, cd-skivor, böcker, pengar mm. :) Min söta lilla mormor gav mig ett kort med pengar och lite bath, så söt är hon.
.
Idag har det varit en riktig slappedag, hjälpte lillasyster att packa upp alla hennes leksaker, tittat på film, träffade Hanna och gick igenom lite inför resan och nu på eftermiddagen har jag packat lite. La fram en massa kläder och valde bort hälften, nästan bara handbagaget och småpyssel kvar att packa :) Känns skönt att ha det under kontroll. Än så länge med alla kläderna och reseapoteket väger mitt bagage bara 4kg? Jag som har packat så mycket :p
.
Backpacker ryggsäck ftw, även om den inte är den snyggaste ^^ Okej nu ska jag läsa och skriva ut alla bokningarna, ha det awesome!
.

385164_10150988881605151_671795150_22309160_856195481_n_large

nästan jullov

Inga lektioner idag så jag fick vara hemma, skööönt! Min hjärna har inte fungerat sedan jag steg upp, antar att den har gått in i någon slags vila. Jag tänkte att jag skulle vara duktig och jobba undan lite saker som jag missar när vi är iväg och skolan börjar igen. Började med samhällen, säkerhetspolitik och jag fattar nada :p
.
Igår hämtade jag min finfina balklänning, köpte också ett oar prickiga shorts :) Ska återgå till lite jobb nu, men det är det faktiskt värt! Imorgon väntar jullekar med klassen och en mysi avslutning. Hoppas det kommer lite snö till julafton :)
.

X_7062f8c0_large

habits

Snart är det jullov? Ja det stämmen men det är fortfarande ett prov kvar -.- Försöker plugga nu men min hjärna hade velat slappa och bara titta på film nu och inte ha en massa måsten. Ett prov avklarat idag och det gick förhoppningsvis bra :)
.
Imorgon efter skolan blir det att hämta hem balklänningen, spännande! Kanske hittar någon liten julklapp också? Här kommer i alla fall en liten låt från Maria Menas nya skiva, spuperbra skiva! Två nya skivor som jag verkligen älskar är Maria Menas skiva Victoria och såklart Florence and the Machines skiva Ceremonials! Ett måste att lyssna på ;)
.
8 dagar kvar nu 

2069b9c655f2575c903d166d67e54223_large