Ice, Ice baby

Det har varit en helt underbar dag, blå himmel och sol. Steg upp tidigt och åkte tillsammans med ett par vänner till en sjö för att åka skridskor, grilla och fiska. Vi fick lite små abborrar, grillade korv, åkte skridskor och njöt av solen. Efter lite mer än fyra timmar var det dags att åka hem för jag skulle jobba och så slutade jag kvart över nio så nu ska det bli skönt att sova :)
.
Sånna här dagar borde det va fler av! Och bara så ni vet luktar hela jag grillad korv, haha.
.

Lyx på en måndag

Igår unnade jag och några tjejkompisar oss lite måndagsmys. Vi gick ut och åt riktigt god mat, jag åt ek planka med em riktigt god köttbit. Hanna kom hem från Australien i fredags så det var så roligt att se henne igen, vi hade i te träffats sedan september innan jag åkte iväg. Mycket skratt och prat blev det :)
.
Idag var det helt underbart väder och den har spenderats med lillasyster och min fina vän Emmy! Vi kunde sitta ute och njuta av solen och ta igen allt prat sen förra gången, sånna här dagar ska man njuta av :)
.
Hanna o jag för ungefär ett år sedan, på en engelska lektion om jag inte minns fel
.

Mot Phnom Penh

Del 14 
Den sista kvällen vi var på barnhemmet hade de ordnat en avskedsfest för oss. Vi blev hedesgäster och fick sitta i centrum och sen kom de fram i grupper och sjöng sånger för oss, de var så söta! Bimol, en av lärarna hade tidigare försökt lära sig några ord på svenska och på kvällen överraskade hon oss med att sjunga en låt på svenska. Sedan fick alla en massa frukter och det var en riktigt mysig stämning.
.
.
Sista dagen på barnhemmet och då hade man börjat komma in i allt, man kände barnen lite bättre och visste hur allt fungerade. Det kändes sorgligt :( vi spelade kort med dem, ritade, pratade och kramades. Vid lunchen tog Castro oss till en liten restaurang i byn för att vi skulle få en avskedsmiddag.
.
Från vänster: Joshua, Christie, Ringring, jag, Joy, Emilia och Bimol
.
På eftermiddagen kom taxin som skulle ta oss till Phnom Penh, när vi åkte rullade tårarna och jag saknade redan min lila kambodjanska familj. Taxin delades med prästen Joseph från barnhemmet och en gammal dam och hennes barnbarn. Det bliev en trång och ganska lång 5 timmars bilfärd på dåliga vägar.
.