hemma igen :)

Hejsan svejsan!
Här var det ett tag jag var inne nu, jag hoppas att ni alla hade ett riktigt bra lov :D och har ni inte haft lov hoppas jag att ni har haft det bra iaf. Jag kom själv hem igår kväll och då var det bara att sova och sen till skolan igen.
.
Resan var kanon men den tar jag mer om en annan dag eftersom jag inte har hunnit lägga över bilder. I skolan var det full rulle igen och massvis med läxor, prov och inlämningar, great! Intervju med tidningen idag och det gick också bra :) Nu blir det läxor, och vet ni?! Jag glömde oscarsgalan :O
/Sophie

Tumblr_lh661cqizr1qhnov2o1_400_large

Bk

Home sweet home

Lovet är snart slut och jag sitter på ett plan påväg hem till kalla Sverige igen, jag tror att veckan har varit awesome och det är ju alltid skönt att komma hem. Men jag tror att jag kommer sakna det :p Jag är ju sån, älskar att vara runt och titta på saker, möta nya kulturer och testa ny mat.
.
Har ni alla haft ett bra lov? :)
Detta blir det sista tidsinställda inlägget, imorgon blir det back on track och riktiga inlägg igen.
/Sophie

Tumblr_l6xbus50cr1qa5asao1_400_large

Bk

Trassel-Recension

Ett litet filmtips kommer här, enjoy! :)Disney klassiker 50: Trassel - DVD - Film
.
Orginaltitel: Tangled (Trassel)
Regissör: Nathan Greno, Byron Howard
Sverigepremiär: 4e februari 2011
Genre: Animerat, Komedi
Längd: 100min
Åldersgräns: Barntillåten
Vart kan jag se den? Går på bio nu,  bevaka dvdn på cdon.com
Utgivningsår:
2010
Orgnialröster: Mandy Moore (Rapunzel), Zachary Levi (Flyn)
Svenska röster: Molly Sanden (Rapunzel), Måns Zelmerlöf (Flyn)
.
Handling:
Den klassiska sagan om Rapunzel som med sitt långa hår har spenderat hela sin livstid instängd i ett högt torn. Plötsligt klampar en tjuv in och Rapunzel tar chansen att upptäcka världen och i filmen får vi pckså möta en polishäst och en överbesyddannde Kameleont.
.
Vad tycker jag?
En otroligt gullig film och jag har faktiskt sett den 2 gånger en gång med svenskt tal och 3D och en gång vanlig med engelskt tal. Det är en riktigt skän film som bjuder på många skratt och jag har fått en ny liten favorit, lilla Pascal den överbeskyddande kameleonten :) Polishästen Maximus och de andra karaktärerna är självklart också bra! Superfin film som kan rekomenderas till stora och små!
Av mig får Trassel 8/10 
/Sophie