Breath of life

Helg och ännu en vecka har gått, någon förstörde min cykel. Varför kan man inte låta andras saker vara? den var för förstörd för att gå att laga :( Hittat en ny volontärorganisation och mailat dem, hoppas att de svarar och att svaret är positivt! :) Min dator är på lagning vilket gör att jag har en massa skolarbeten som har lagts på hög för att jag ej har kunnat jobba med dem, ska ta hem den över helgen och koppla den till en extern skärm så nu har jag 11 skolarbeten som väntar på mig när jag kommer hem.
.
Men om lite mer än en vecka är jag påväg till Bryssel och det kommer bli nice! :) En ny låt från Florence and the machine, bra start på helgen.

How can I feel this lonely?

Visst har vi det bra? Vi borde inte klaga på de små sakerna, det finns större och hemskare saker där ute. Jag har det bra, en familj som jag älskar och som älskar mig, jag är frisk vad jag vet i alla fall och jag har ett helt liv framför mig som ska fyllas med nya upplevelser och minnen.

Trots det kan jag inte låta bli att känna mig ensam och tänk så många människor som det finns.
Hur kan det vara så att jag känner mig så ensam? Vill ha någon som står mig riktigt nära, som jag kan vet alltid finns där och som jag kan prata med om allt. 

 

obsession

känner ni igen det där pirret eller sugen man kan få i magen ibland? när man tänker på något man längtar efter eller som man verkligen vill göra? På ett sätt vill jag inte ta studenten (I know, många tycker jag är galen haha) men man vet alltid vad man ska göra och tro det eller ej men mycket har varit roligt! Sen är det saker efter studenten som jag verkligen ser fram emot och som jag skulle vilja göra nu.
.
Få nya erfarenheter på Maxi, kassa och färskvaror. Det känns som en stor möjlighet för mig att utvecklas och det hjälper mig också att göra det jag vill efter sommaren. Jag och Emilia mailade idag organisationen i Kambodja och det var så roligt, jag har typ redan gjort upp en plan i huvudet hur vi ska åka runt sen när vi har varit volontärer. Haha hon sa att hon litade på mig och kunde i princip följa med vart som hällst, det pirarr i magen så fort jag tänker på det och det är en sån härlig känsla :) Vi ska göra verklighet av det!
.

310300_266440453393050_100000812927232_708471_1893713352_n_large