Happy New Year

Nyårsafton! Ja då är det bara lite mer än 12 timmar kvar på det gamla året, visst känns det konstigt? Idag blir det städning, matlagning och förberedelser inför nyårsfirandet ikväll :)
'
Tar mig an dagens utmaning redan nu, får snart blir det fullt upp. Ett youtube klipp ska det vara, hmm vilket ska jag visa? Eftersom det är nyår får det bli Happy New Year med ABBA, så Gott Nytt År på er :)
/Sophie

Favorite place

Hmm ja favorit plats på jorden, dagen utmaning. Hur ska jag bara kunna välja en plats när det finns så många fina? Jag få väll lista min topp tre om det är okej med er :)
.
På listan finns Thailand, ett land jag verkligen älskar! Fantastiska människor, mat, värmen och de underbara platser med vit sand och det blåa havet, tempel och djungeln. Här kan jag spendera mycket tid och man kan verkligen njuta och stressa av.
.
Hong Kong Vicoria Peak finns också på listan över favorit platser, helt underbart vackert och stå på peaken och se ut över staden. Bäst är det på kvällen när alla höghusen är upptända med tusentals lampor och en sval vind blåser genom håret. Där kan man stå och bara njuta över utsikten och glömma alla bekymmer :)
Sen är det ju alltid skön att vara hemma också, så det får väll också vara med på listan!
.
Vilken är din favorit plats/platser?
/Sophie

bildkälla

nytt i garderoben

God Morgon på er :) Idag blev det tidig uppstigning för snart kommer min kompis och hämtar mig och sen bär det av på en liten shopping tur. Det blev hastigt planerat men det kommer nog bli mysigt :)

Var ju faktiskt iväg på lite mellandags rea i förrgår och då blev det två inköp som jag är mycket nöjd med! Det blev en: en prickig tröja från H&M 249kr nu 150kr och ett par jeans från ONLY 799kr nu 399kr.

Har ni fyndat något på rean i år? /Sophie