remind yourself about the good things in life

En dag full av snö och försenade tåg är snart slut och jag har snart tinat upp. Ibland när det är mycket jobbigt runtomkring mig och jag har alldeles för mycket att göra, försöker jag stanna upp för en liten stund. Det finns så många saker som är positiva men som är lätta att glömma bort när det finns så mycket negativt. Något som alltid får mig att må bra är att kolla på gamla bilder, då påminns jag om hur bra jag har det!
.
 

Condeco

Denna dagen slutade ganska bra ändå, började dagen med seminarium och där höll jag först på att få en chock, att bli korsförhörd på en 550 sidor tjock bok är inte kul. Trots detta gick det ändå ganska bra och i väntan på tåget blev det en mysig lunch på Condeco :)
.
Hem och plugga, denna engelska bok är fruktansvärt svår. Men kvällen räddades av Morgan och Ola-connys nya äventyr i Australien och sedan nya avsnitt av Elementary :) 


This shit is not what I expected...

Varför? Det är nog den frågan jag ställer mig mest. Varför pluggar jag det jag gör? Varför slutar jag inte och gör något annat? Varför vågar jag inte hoppa av? Varför ska allt vara så svårt? Sedan jag började har jag konstant frågat mig varför jag fortfarande är kvar och inte hoppar av. Ska det vara så?
.
Jag försöker verkligen och lägger timmar och åter timmar på att förstå och verkligen sätta mig in i det vi läser men det känns inte som det ger mig någonting. Varför hoppar jag inte bara av, jag hade antagligen mått bättre av det? Men jag vågar inte, vad ska jag annars göra och vad kommer hända då? 
.
När man var mindre önskade man att man var äldre så man kunde göra vissa saker men ärligt talat, så kul var det inte... Jag vet vad jag vill men frågan är, hur ska jag komma dit? Denna vägen känns inte rätt.
.