mot Prag

vilket underbart väder vi har haft idag, fantastiskt och varmt! Hoppas det håller i sig, perfekt väder för de som ska till s!esta, är lite ledsen för att man inte kan åka dit eftersom det är så många bra band där i år. Men jag ska ju också få göra något kul, imorgon tidigt, tidigt på morgonen beger vi oss mot Kastrup för att åka till Prag.
.
En vecka blir det och det är skönt att komma ifrån skolan lite :p Haha även om det är nära sommarlovet. Ser fram emot att få träffa kusinen och se hur hon bor och förhoppningsvis är det bra väder där också så att man kan njuta riktigt mycket! :) Ha en riktigt fin vecka så ska jag packa klart.
.

5055550738_fb1514466a_z_large

Källa

in the middle of the night

Måste börja med att säga att gårdagen var riktigt lyckad och vi träffade en massa trevligt folk! Vi cyklade hem mitt i natten i månens sken, somnade när solen sakta började ljusna och jagvaknade tidigt. Åt frukost med fina Klara, tog bussen hem, skrev historia, cyklade och jobbade. Kom hem, bytte om, ska snart iväg och grilla, men det regnar -.- Imorgon blir det att hälsa på mormor och fira morsdag och kanske ta en promenad ut till havet? Livet känns bra :)
.

Tumblr_lk8tgmixef1qb8zduo1_500_large

how would it be to kiss you?

En mycket härlig dag idag, den har spenderats i aulan där vi har riggat scen och mickar för fredagens koncert. Väldigt trevligt och det blev många skratt, lite flumm och så fick jag egen chaufför hem, inte illa! :) Fredag kommer bli awsome, nu måste jag bara veta vad jag ska ha på mig?
.
Jobbigt när man inte vet vad man ska göra, hur gör man det rätt? Vill göra det rätt så det blir lätt ;)

Tumblr_lhemelmnys1qbjy6ro1_500_large

Källa