Happy Tour

Jag är kanske inte den största beundraren av snö och kyla men när det närmar sig julen så ska det faktiskt vara lite snö. Men så fort den kommer så tinar den ju bort igen :( De senaste två åren har jag firat nyår och förra året även jul i Thailand. I år ser jag faktiskt fram emot lite julmys här hemma och gärna med snö
.
Jag vill bara tipsa om en så fantstisk sak, kommer ni ihåg att jag för något år sedan skrev endel om Happy Walk? Gänget som gick från Bangkok till Phuket och samlade in pengar till ett barnhem? När jag och min vän gjorde vårt projektarbete träffade vi Calle och Christoffer från Happy Walk på barnhemmet i Muang Mai. Idag planerar Calle och tre vänner att utföra Happy Tour, de ska cykla från Karlskoga till Phuket, 1600 mil. Snälla gå in och läs på deras hemsida, de är helt otroliga!
.
 http://happytour.se

 

Let it snow

Ja den där Sven kunde ju blåsa riktigt ordentligt, här blåser det fortfarande lite och snö har det också kommit. Lite snö får det gärna vara om den kan stanna till julafton :) det ska bli så skönt när det är jul och hemtentan och salstentan är klar, längtar så! Hoppas bara att uppgiften över julen inte blir för stor...
.
En liten kommentar över idol, trodde att Kevin skulle vinna och det gjorde han ju också. Hejade på Elin men hon kommer gå lång ändå :) 
.


time is running

Ojdå då var det samma visa igen, har lovat och lovat på att bli bättre på att uppdatera men det är ju tydligen något jag aldrig kan hålla. Men vad har då hänt sedan sist? Jodå en hel del har faktiskt hänt.
.
Mormor är i Thailand en månad och lägger ständigt upp underbara bilder från ett land jag saknar så mycket. Tänka sig att det redan är ett år sedan jag var ute och reste i det fantastiska Asien.
Sedan såg jag Catching Fire och den var brilliant! Se den om du inte rdan har gjort det, verkligen tänkvärd!

Jag har pluggat en massa, skrivit grupparbete, tentor och läst alldeles för mycket. Har sett lite för mycket på tv-serier och förökt att kompensera det med träning. Igår sökte jag också plats för utlandsstudier, spännande men jag kan faktiskt inte helt ärligt säga vilket jag hoppas komma in på mest. Nu är det bara att jobba på, imon är det redovisning och sen inlämning och tenta. Snart är julen här och jag hoppas faktiskt på att snönkommer lagom till julafton :) hing Fire och den var helt brilliant! Har du inte sett den se den, verkligen tänkvärd och det finns mycket man kan dra till världen vi lever i. 
.