Kantareller

Semester!! Det var så lugnt på jobbet idag att klockan knappt ville gå frammåt men till slut blev klockan tre och äntligen blev jag ledig. Har nog aldrig känts så välbehövligt och skönt att få ha lite ledigt. 
.
Ikväll har jag försökt att packa det mesta, ladda kameran, föra över gamla bilder och så. Mamma och jag hann också med en mysig cykeltur och vi hittade årets första kantareller, åå så goda dom var. Imorgon bär det äntligen av!!! Så spännande! 
.


Sista dagen

Imorgon ska jag räkna ner timmarna och minuterna för det är min sista dag på jobbet! Sen är det dags att njuta av nästan tre veckors semester. Helt underbart! 
.
Tycker jobbet är jättekul men det ska ändå bli otroligt skönt att få komma bort och bara njuta av sommar, sol, god mat och nya platser tillsammans med familjen :)
.

Förra sommaren på Mallorca <3

Nostalgi

En vecka kvar och sen är det semester i nästan tre veckor! Det kommer kännas helt underbart. Har haft en riktigt bra vecka och har hunnit umgås med en massa fina vänner och idag avslutade vi med att gå och titta på balen. Alla var så fina och vilka underbara klänningar! :) Man blir riktigt nostalgisk och vill bara ta studenten en gång till, det var magiskt.
.