Iphone 4S, svart eller vit?

vilken dag! Tydligen skulle vi beställa studentmössor idag så det var bara att göra det, där försvann en del pengar :( Bara för en dum mössa. Okej lite depp för allt är så himla dyrt, det är då inte lätt att vara student. Sen måste jag bara tillägga att vår rektor är otrevlig, överbetald för hon kan inte sköta sitt jobb, har inte tid för sina elever och verkar inte vara läskunnig, punkt! Okej nu var det sagt, känns bra! :)
.
Nu till dagens problem eller vad man nu ska kalla det. Tror att jag kanske äntligen att jag har bestämt mig för att skaffa en Iphone 4S, då min mer än 5 år gamla mobil nu är helt kaputt. Men då är ju frågan vilken färg? Så vilken färg tycker ni är snyggast?

ullared, aldrig mer

Händelserik helg, ja ganska. Igår tog mamma och jag en tur till Ullared, vi sa "det måste ju vara bättre att åka nu än på höstlovet". Men nej, där hade vi fel! Aldrig har jag varit med om så många människor där på en och samma gång, inne i varuhuset kom vi varken fram eller bak. Så det var ingen höjdare, hittade en fin jacka men sen var det inte mycket mer :/ Vi konstaterade att den långa bilresan var mycket trevligare än shoppingturen.
.
På hemvägen skulle vi ta en fika på Mcdonalds, säga vad man vill men deras glass är god ;) Vi skulle ha en kaffe med mjölk, en mjukglass och en Mcflurry. När vi fick vår beställning fick vi en kaffe utan mjölk, en äppelpaj, två mjukglassar och en Mcflurry :p Fika för 4 iställer för 2.
.
Om det ändå hade varit så glamoröst! :)

Paris8.16_20100825110248_large

blöt, topp till tå

regn och jag blev dyngsur två gånger idag, lyckat! Först cyklade jag till bussen och såklart regnade det, på eftermiddagen vard et dags för natur och friluftsliv, vi skulle göra ett vindskydd, göra upp en eld och göra pinnbröd. Ni förstår nog hur det slutade? Jag blev plaskblöt, men vi fick till eld så nu luktar min jacka som ett helt rökeri.
.
Sitter nu torr och varm inne vid tvn, kom just på att det var exakt 3 år sedan vi var i Bangkok, samma kväll som vi flög hem från en underbar resa. Meen det är bara 70 dagar kvar tills det blir backpacking så inga sura miner här inte :)
.

3880573251_f6ff63a51f_z_large

bildkälla