Mot nya äventyr

Oops glömde ju att det va fösta advent igår, det firades med pepparkakor, glögg och julmusik :) Var mitt uppe i packningen igår, kändes som jag sprang runt lite överallt och hämtade grejer och fixade.
Nu är det bara några timmar kvar tills vi bär oss iväg mot Polen och det är lite nervöst måste jag säga! Men jag hoppas och tror att det kommer gå bra. Det blir hem en sväng och äta sen iväg mot nya äventyr, är ju inte jätteglad för att åka båt och nu ska jag spendera natten på en :p
Hoppas ni alla har det bra nä jag är iväg, Kram Sophie

Sophie's Julkola-Recept

Tjo!
Nu är mamma och pappa hemma igen, min lillasyster tyckte att det var för tidigt. Dagen kommer spenderas med packning, städning, fixa ipoden och läxor. Skulle vara roligt att gå ut en runda i den fina snön men det får jag se om jag hinner.
Igår gjorde vi julkola och den blev supergod och den är riktigt enkel att göra, så här kommer receptet :)

I gotta feeling

Tjabba tjena!
En härlig vinterdag idag och det har blivit lite bus i snön. Idag är de FF vilket betyder föräldrarfritt men jag sitter barnvakt åt min lillasyster så det kommer bara bli mys ikväll med film och lite onyttigheter kanske?

Just nu spelar vi musik och ritar, det är också mysigt :) Barnkalaset gick bra och sen blev det Idol, måste säga att det var riktigt tråkigt att Linnea åkte ut, hon var och är verkligen fantastisk! Ville sett henne i finalen eller minst som trea. Älskar att de sjöng I gotta feeling av Black Eyed Peas så här kommer den en gång till.
/Sophie