Jordgubbar

I torsdags hade jag min lediga dag och planen var att åka till havet och bada men så blev det inte för det satte vädergudarna stop för. Istället blev det jordgubbsplockning och nu har vi fyllt hela frysen. Sen åkte vi till en annan gård med självplockning och där plockade vi hallon, zucchini, sockerärtor, broccoli, rödbetor och slanggurkor så nu har vi lagt in smörgåsgurkor också. Allt smakar så mycket godare när man har plockat det själv :)
.

inte ett moln

En vecka går så snabbt, vi fick en riktigt fin vecka på Mallorca med sol, bad och god mat. Vi hyrde en lägenhet precis vid stranden i Cala Millor precis vid ett naturreservat. Idag är det tillbaka till jobbet, om några timmar väntar ett kvällspass och jag är kanske inte så peppad på det. Men när jag väl är där kommer det nog vara ganska roligt, jag tycker ju faktiskt om mitt sommarjobb.
.
För en gångskull är det riktigt sommarväder här hemma med, kan nog inte minnas sist det var så många fina dagar i rad? Blå himmel och inte ett moln så lång ögat kan nå, love it!
Cala Millor
 
Vår lilla pool
.
Utsikten från balkongen

Cala Millor

Solen skiner och det är blå himmel, vilka underbara dagar! Sol och bad i turkost vatten. Idag var vi på utflykt till drakgrottan i Porto Christo, fantastiskt och lite magiskt.
.