Så var stormen över

Så var stormen över, ja Simone var ju namnet. Jag trodde inte det skulle bli så mycket med den men endel skada har den ändå gjort, ett träd förstörde mammas hallonland och staketet och träden låg som plocke pinn på vissa ställen i pappas skog. Träd över vägen men konstigt nog behöll vi strömmen, tack o lov för det!
Stormen

Det senaste dygnet har mest handlat om stormen, orkanen som jag trots att jag läst om så många gånger glömt namnet på. Här har det blåst ganska rejält ikväll men inte så mycket om man jämför med Gudrun, då var vi strömlösa i nästan en månad. Det är väll det som ligger i tankarna när man hör att det ska bli storm. Än så länge är strömmen kvar, ligger här i sängen och lyssnar på när vinden viner utanför fönstret. Ganska mysigt kan jag tycka men frågan är ju hur der ser ut imorgon? Namnet har jag fortfarande inte kommit på men det va ju som sagt inte det viktigaste

Promenad precis innan stormen drog in


Ja 80.000 utan ström och det känns som ett under att vår är kvar med tanke på att vi bor i skogen

East end

Igår skrev jag den första salstentan, bara namnet känns ju hemskt. Men det var inte hemskt som jag trodde och nu hoppas jag bara på att få ett positivt besked och att det gick bra! Nu ska jag unna mig en ledig dag och bara mysa för på tisdag är det dags för hemtenta. Så nu blir det att utforska den nya serien Witches of East End :)
.