84 dagar kvar sen bär det av!

Hejsan!
Som vanligt, längesen jag skrev här. Här har hänt så mycket den senaste tiden att jag inte har hunnit med allt jag tänkt. Jobb, jobb, jobb, en massa kalas, midsommar och vänner, det är väll så man kan sammanfatta det lite snabbt. Idag blir det utflykt med morfar och det ska bli mysigt och sen ska jag jobba 18-21.15 :)
.
Tänkte kika in och berätta lite roliga nyheter, jag är så lycklig! För två dagar sedan bokade jag flygbiljetter till mig och Emilia, så nu blir resan verklighet. Den 20e september bär det av mot Bangkok där vi sedan ska ta oss till Kambodja och Siem Reap :) Flyger hem gör vi den 28e november så det blir en lång resa med volontärjobb och backpacking, ska bli så spännade!
.
Ps. Ska försöka bli bättre på att uppdatera ;)
 

Maxi Ica

Tre dagar avklarade på sommarjobbet och mycket information har pumpats in! Tur att jag är ledig imon så jag kan hinna smälta lite av det :) har lärt mig kassa, scanning, chark, ost och andra färskvaror, spännande och kul :)

Emilia var här och vi planerade inför resan :) som det ser ut blir det ungefär två månader och det bör awesome! Vad jag längtar ^^

STUDENT VECKA

träningsvärk i hela kroppen men så ska det vara efter en riktig studentvecka! ;) Kanske en av de bästa veckorna i mitt liv, så underbart har allting varit och oj vad jag kommer att sakna alla fina människor. Måndag-tisdag var det tältning och vi dansade på grusplanen utanför skolan hela natten och vi hade vantar på oss i juni, onsdagen bjöd på en underbar bal och även där dansade vi en bit in på natten. Torsdagen bjöd på mys med klassen och flakpyntning och sedan var det fredag och student. Champagnefrukost, kyrkan, middag, fika och fortsatt dans i gympasalen och sedan utspringning! Ja det var underbart och dagen fick en fin avslutning på speak easy med alla studenterna :)
.
Idag är rösten tillbaka och mitt två dagar långa sommarlov är nu slut, imorgon börjar arbetslivet eller i alla fall för err tag. Maxi here I come :) Bjuder på lite blandade bilder från veckan :)
.