Safe Haven

Tänkte tipsa om en mycket bra film som jag tycker ni borde se, om ni gillar romantiska filmer.
.
Orginaltitel: Safe Haven
Genre: Drama, Romantik, Mysterium
Regissör: Lasse Hallström
Produktionsår: 2013
Filmlängd: 115min
Vart kan jag se den? Kommer på Dvd i Sverige den 27e november
Skådespelare: Julianne Hough som Katie och Josh Duhamel som Alex
.
Handling:
Katie, en ung kvinna med en mörk hemlighet kommer till den sömniga lilla staden Southport. Hon beslutar sig för att stanna och för att skapa ett nytt liv och glömma sitt gamla. Hon träffar Alex och han tvingar henne att möta det som hon är aldra mest rädd för.
.
Vad tycker jag?
Jag tycker detta är en riktigt bra film, har redan sett den två gånger och skulle nog kunna se den en gång till. Det är en typisk sån film som jag tycker om! Lite spännande och så mycket känslor, fina scener. Älskar karaktärerna i filmen och skulle kunna tänka mig att läsa boken, tror att den kan vara bra. Så till alla er som tycker om romantiska filmer se den ;)
.
 

Runt Sihanoukville

Del 21
I Sihanoukville träffade vi en trevlig dam från Australien, hon hette Juleen och var 60+. Hon hade innan hon kom till Kambodja varit i Vietnam på ett barnhem och lärt ut engelska till barnen. Så vill jag också bli när jag blir äldre, inte låta åldern stoppa en. Backpacka kan man göra oavsett vilken ålder man är i, kanske man har lite hägre krav när man blir äldre men ändå. Det jag ville komma till var att vi tillsammans med Juleen beslutade oss för att hyra en tuktuk som kunde köra oss runt till de olika stränderna. Bilderna får tala för sig själva....
.
Sokha Beach
Independence Beach 
På ett ställe fanns det också mängder av apor
 
Vår chaufför 
Försäljare på Hawaii Beach
Fiskeby
Någon som är sugen på att bada?
      Typisk bild utmed vägen    
  Victory Beach
 
 
 
 
 

Försenad Midsommar

Regnet det bara öser ner o jag blir blöt om både skor och strumpor. Det känns som Sverige har kommit in i en regnperiod, eller i alla fall här nere. Men på midsommar hade vi tur med vädret, kan inte komma ihåg när det var så fint senast? Så mysigt att umgås med familjen, känna lukten av havet och såklart äta nypotatis, sill och en massa jordgubbar!
.