Melissa Horn-Innan jag kände dig Signerad!

ibland ska man ha tur :) allt har gått rent och sagt skit de senaste två dagarna, ingenting vill som jag. Min hjärna svämmar över, igår långa konversationer i 5 timmar sen hade jag äntligen sagt det jag ville ha sagt. Trött hela dagen och det kändes som ingenting kunde gå bättre idag, kom hem och i brevlådan låg ett paket! :D
.
Hade ingen aning vad det var, men öppnade det försiktigt och i låg Melissa Horns nya skiva, som lilla jag hade vunnit. Gav den till min mamma för jag visste att hon ville ha den (förtidig julklapp), skivan var signerad och mamma blev jätteglad & det blev jag med! Kanske denna dagen slutar bättre trots allt? En god gärning det gör dagen bättre!
.
Fin musik :)

Vilken balklänning?

Igår var jag, mamma och lillasyster iväg och kollade lite på balklänningar, tidigt ute men det ska man va :) hittade två fina klänningar och jag tror kanske att jag har bestämt mig snart! Skönt att slippa tänka på det. Jag tror det blir den första klänningsmodellen, lite grekisk gudinna! :)

Vad tycker ni om klänningarna? Vilken färg, jag är nog inne på navyblå, alltså den lite mörkare som är längst till vänster (: Lämna gärna en kommentar!

 

jag bjuder på det!

dagens igår måste ha varit när jag gjorde bort mig för hela engelska c gruppen :P
Läraren: Oh here is some pictures from New Zeeland, the first one is a Kiwi bird. Its hard to see what the rest of the pictures present.
Jag som hade lyckats lista ut vad den ena bilden föreställde var så inställd på att säga det så jag hörde inte nästa fråga.
Läraren: We move on, so what does New Zeeland mostly export?
Jag: Buuungyjuuump!! Alla började skratta och jag insåg att det var inte alls det hon hade frågat :P
.
Men jag kan bjuda på det ^^
Tumblr_lrs416wtxv1qaobbko1_400_large