Smultronställe

Glömde berätta att jag och min fina vän åkte till havet förra veckan, vi åkte till min mormor. Spenderade kvällen vid en riktigt vacker och röd solnedgång och dagen efter cyklade vi runt en massa och badade på olika små ställen. Sista stoppet blev ett stenbrott där man kunde bada, det låg precis utmed havet och vattnet var så klart :) helt underbart! 

Kommentarer
Postat av: Elin

Hejsan!

Länge sen igen haha tiden går så fort. Vilka fina bilder ni tog, vill också bada i havet! Hur mår du?

Vårt projektarbte handlade om hemlösheten i Stockholm och så gjorde vi som ett Tv program till det du kan se det om du vill här: https://www.youtube.com/watch?v=XXoDz15U36E eller söka på "de osynliga folken" haha asså aa denblev helt okej tycker bara jag är så pinsam i den xD jag var mest dock kameraansvarig och manusansvarig (i film grjen då) sen utöver det så bakade vi massor och samlade in pengar till Stockholm stadsmission. Det var kul men så skönt att ha det överstökat haha.


Nä tråkigt att kursen inte passade dig, vet du vad du ska göra i höst istället då?

Tack så mycket!! Känns så knas att jag inte går i skolan längre haha. Inga mer läxor på ett helt år!!!! OMG bästa känslan. Man längtade till studenten i typ 8 månader så är det över på bara några timmar... hemskt haha. Har dock inte jobbat i sommar så har fått som ett sista riktigt sommarlov thihi.

Vad har du gjort i sommar? Rest? Jobbat?


Kram Elin


2014-08-05 @ 10:46:23
URL: http://elinelvira.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: