Cala Millor

Solen skiner och det är blå himmel, vilka underbara dagar! Sol och bad i turkost vatten. Idag var vi på utflykt till drakgrottan i Porto Christo, fantastiskt och lite magiskt.
.Kommentarer
Postat av: Elin

åååååååååh vad mycket du åkter utomlands så avis hahah! Har läst spanska i typ 7 år men aldrig varit i ett spansktalande land, fail. haha. Mallorca ser så vackert ut :)

jaa jag hejjade också på Danmark (en del av min släkt är danskar så det var kul :) ) hon var så duktig men det var Robin också!

Usch ja, haha i sommar fick jag jobb genom min pojkvän på ett lager så vi satt och markerade om grejer där. Det var minn första jobb någonsin. Sommaren jag blir 18... det är sjukt haha skäms lite nästan! Men det var rätt kul. Har sökt jobb på Friends arena och ska provjobba där nu på söndag så hoppas det går bra :D men pessimisten i mitt huvud säger att det kommer gå jättedåligt och att jag inte kommer få det... men men. Eller hur? När blev man så gammal att man måste jobba? Sjukt haha. Vad är maxi för något? En mataffär typ?

I KNOOOOW kommer sakna skolan sjukt mycket sen när jag slutat! Alla kompisar vanliga rutiner gå i korridorerna till nästa tråkiga lektion sitta på lektionen och drömma om framtiden. åååh. Ska ju börja mitt sista år. hur sjukt? GALET SJUKT. Studenten och allt nää vill inte haha. Men samtidigt vill jag. Men känner mig så rädd för jag har ingen aning om vad jag vill bli eller läsa vidare till. Jag kommer vara 18/19 år.. ska man bestämma då vad man vill göra i resten av sitt liv? Jag brinner inte för något... usch den pressen är hemsk. Vill alltid gå i gymnasiet och vara trygg xD

under sommarlovet har jag varit på mitt landställe med min pojkvänn, firat midsommar med mina kusiner, varit på en kopmis landställe uppe i Bollnäs (!!) badat solat tja haha umgåtts med kompisar sett serier jobbat litre gran. Typ det. Hafft så skönt. Sen ska jag nu i veckan till min pojkvänns landställe i skärgården sen blir det GREKLAND med mina kompisar sen blir jag 18. Så tagg :D Vad har du gjort i sommar? Förutom jobbat ;)


Kraaam

2013-07-23 @ 16:23:47
URL: http://hallonflickan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: