pretty hard work

Musklerna i kroppen dödar mig långsamt, axlar, vader, lår och handleden. Så känns det efter att ha jobbat 11 timmar två dagar i sträck sliter på kroppen. Målning, trädgårdsarbete och städning. Snart blir det en cykelrunda med familjen och sen ska jag slappa framför  tvn, det har jag förtjänat ;)

20090109205944


Kommentarer
Postat av: Elle

Heeeej! Det var länge sedan!!! Superfin design du har fixat också :D



Jag har haft det superbra i Brighton! Du måste verkligen åka dit nån gång, gillar det lika mycket som london vilket är possitivt då london är min favorit stad :D älskade Brihton, mysigt, nära havet, bra affärer, fina parker och ganska litet då men det gillar jag :D DU måste åka dit nån gång :D

Jo inför resan så ändrade de ganska mycket. För jag och Audrey hade valt att bara¨åka med svenskar och till Isle of Wight, men de ställde in svensprogramet så vi fick åka internationellt och så ställde de in Isle of Wight för alla svenskar typ. Men jag tror att det blev bäst som det blev. Roligare att träffa folk från andra länder och så verkar Brighton mycket mysigare än Isle of Wight :) sen så hamnade vi i fel värdfamilj... men det visade sig vara bra, så vi hade väl tur i oturen :P haha!! vad har du gjort nu under dessa 3 veckor?? :)



haha jaa nästa år ska jag sommarjobba så jag fattar vad du menar. Man orkar inte jobba under sommaren men pengarna lockar ganska mycket ;) haha!



nja 2 år är ganska länge faktiskt! Så hoppas på ett 3:dje iaf ;) mitt mål är att blogga 2-3 år till sen kommer jag nog inte få tid till det. då är jag runt 18-19 så då är väl då man räknas som vuxen och jobbar och pluggar massor och grejor... men just nu vill jag aldrig sluta blogga men det är ju lätt att säga nu ^^ har du någonsin funderat på att sluta blogga??



hihi jaa iPhone är niceiga! älskar min men den är bara ganska avancerad och jag har inte lärt mig den än... men ska skapa ett konto på app store så jag kan ladda ned appar och försöka förstå hur man laddar ned musik från datorn till mobilen. Jag har hafft Sony Ericsson hela mitt liv så det är lite omväxling...



haha jaa jag fyller ju år om mindre än 1 månad så jag hoppas att den kommer iaf runt min födelsedag... det borde den ju för då är det 3 månader tills premiären :D :D :D längtaaaar!!!



Kram på dig :) <3



2011-07-20 @ 20:27:25
URL: http://hallonflickan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: