Mot Phnom Penh

Del 14 
Den sista kvällen vi var på barnhemmet hade de ordnat en avskedsfest för oss. Vi blev hedesgäster och fick sitta i centrum och sen kom de fram i grupper och sjöng sånger för oss, de var så söta! Bimol, en av lärarna hade tidigare försökt lära sig några ord på svenska och på kvällen överraskade hon oss med att sjunga en låt på svenska. Sedan fick alla en massa frukter och det var en riktigt mysig stämning.
.
.
Sista dagen på barnhemmet och då hade man börjat komma in i allt, man kände barnen lite bättre och visste hur allt fungerade. Det kändes sorgligt :( vi spelade kort med dem, ritade, pratade och kramades. Vid lunchen tog Castro oss till en liten restaurang i byn för att vi skulle få en avskedsmiddag.
.
Från vänster: Joshua, Christie, Ringring, jag, Joy, Emilia och Bimol
.
På eftermiddagen kom taxin som skulle ta oss till Phnom Penh, när vi åkte rullade tårarna och jag saknade redan min lila kambodjanska familj. Taxin delades med prästen Joseph från barnhemmet och en gammal dam och hennes barnbarn. Det bliev en trång och ganska lång 5 timmars bilfärd på dåliga vägar.
.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: