in the middle of the night

Måste börja med att säga att gårdagen var riktigt lyckad och vi träffade en massa trevligt folk! Vi cyklade hem mitt i natten i månens sken, somnade när solen sakta började ljusna och jagvaknade tidigt. Åt frukost med fina Klara, tog bussen hem, skrev historia, cyklade och jobbade. Kom hem, bytte om, ska snart iväg och grilla, men det regnar -.- Imorgon blir det att hälsa på mormor och fira morsdag och kanske ta en promenad ut till havet? Livet känns bra :)
.

Tumblr_lk8tgmixef1qb8zduo1_500_large



Kommentarer
Postat av: Emma [hockey & foto]

Det där lät mysigt!

2011-05-28 @ 18:51:31
URL: http://emmaanystrom.blogg.se/
Postat av: Elin

åååh mysigt det låter! precis som sommaren ska vara, umgås med dem man gillar mest!! :D



hihi tack så mycket! jag älskar den klänningen och balen blev superlyckad! kanske inte så balig, mer som en fest med 3rätters och en vinervals. haha men sen var det fest ^^ superkul!!



haha oj det finns sjukt många fina kändisar, som leighton measter (?), jessica alba, jennifer aniston, selena gomez, taylor swift, nina dobrev, ashley greene, alla dem du skrev, osv! haha om man ska rada upp killar så kan det ta ett låååångt tag ^^ haha, min lista över favohunkar kan göras lååång hahah!



hmmm nej omöjligt att välja bara 1 disneyfilm, älskar tarzan, askungen, törnrosa, den lilla sjöjungfrun, mulan asså alla är underbara! även de nyare filmerna är så fina! det bästa är att alla disneyfilmer har ett fint budskap :D haha men barnen fattar dem inte, utan det är när man blir större som man inser det ^^ haha!



hoppas du får det underbart i Prag :D



Kram Elin

2011-06-03 @ 11:29:01
URL: http://hallonflickan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: