Happy New Year

Nyårsafton! Ja då är det bara lite mer än 12 timmar kvar på det gamla året, visst känns det konstigt? Idag blir det städning, matlagning och förberedelser inför nyårsfirandet ikväll :)
'
Tar mig an dagens utmaning redan nu, får snart blir det fullt upp. Ett youtube klipp ska det vara, hmm vilket ska jag visa? Eftersom det är nyår får det bli Happy New Year med ABBA, så Gott Nytt År på er :)
/Sophie



Kommentarer
Postat av: Hanna

GOTT NYTT ÅR :D

2010-12-31 @ 11:50:21
URL: http://www.zackariaz.se
Postat av: Therese

GOTT NYTT ÅR på dig med! :D



Kram Therese

2010-12-31 @ 13:21:52
URL: http://theresejohanssooon.blogg.se/
Postat av: Elle

GOTT NYTT ÅR!!! (i efterskott)



hoppas du hade en awsome nyår! :D



hahah jaa vi brukar ofta diskutera det, vilket team som är bäst, Edward är ju skapad för att vara med Bella då kan ju inte Jake bara komma in och förstöra allt! haha det är ett av alla argument ^^ men vi är ju inte sura på varandra på riktigt, haha!



hihi men din recension var ju så bra! :D och så orkade jag inte göra en egen ^^ haha!



aha den har jag sett i bokaffären! typ svart framsida eller? och nåt rött/vitt kanske? kommer inte ihåg!? vad handlar Jokern om? är den bra? vad mysigt med filmkväll, me like!



hmm jag ska typ sova över hos farmor nån dag och umgås med kompisar och läsa böcker, fast jag får inte läsa så mycket, då har jag inget till Thailand! :P haha men jag har redan snart läst ut en av de jag fick O_o ojdå...



haha visst är det! älskar snape ibörjan och harry och voldemort haha okej jag älskar hela klippet! så awsome! ^^ det blev harry potter och dödsrelikerna del 1 eller vad den nu heter ^^ jag har sätt den förr men inte de andra, och så gick det ingen annan bra så det blev den :D bra tyckte jag!



haha tycker det med! mina kompisar blev fett sura ( asså lite på skoj, fö det är så typiskt mig!) haha och bara " Elin, har inte du haft kjol hela veckan???" haha ^^ men jag borde rensa min garderob kom jag på, jag har en fruktansvärd turkos kjol från 5:an kvar! ^^



jag tycker det är en coolt grupp, även om deras musik är min musiksmak så är de bra :D antagligen så skriver de sin musik själv då, det vore häftigt för jag älskar artister som skriver sin musik själv, eller iaf har varit med och skrivigt med nån :D jaa jag tror att om några år så kommer de bli kända, eller iaf mer än vad de än just nu! :D



jaa jag har berättat allt för henne och hon blev jätteledsen :( såklart! men jag funderar på att "dumpa" honom eller dissa kanske fungerar bättre i detta sammanhang. Han gillar inte mig, personen, han gillar mitt utseende ( eller det är vad jag tror) så det känns inte rätt heller så aa... men min kompis har varit på G med hans tvilling bror ( nää de ärinte lika) men hon dumpa honom igår^^ hehe. men Froj, dom gillar han som gillar mig (!) är fett ledsen för att ingen gillar henne, men tvillingarna gillade nog bara mig och Kaj, för att vi var snygga i deras ögon, medans Froj, har mer starkare personlighet så det blir knas! :O haha ^^ men allt är snart löst!



Kram Elle



2011-01-02 @ 12:24:34
URL: http://hallonflickan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: